VIKA' Georg Jensens Vej

På Georg Jensens Vej har VIKA' en afdeling med et snedkeri, et køkken- og kantineteam, et rengøringsteam og et serviceteam

VIKA' er en virksomhed, som er placeret på 2 matrikler. VIKA' Georg Jensens Vej rummer 1 af VIKA's 5 værksteder og 3 serviceenheder:

  • Snedkeriet, hvor vi producerer paller og forskellig andet træemballage
  • Køkken- og kantineteamet, som varetager køkken- og kantinedriften for aktivitets- og samværstilbuddet NBV
  • Rengøringsteamet, som varetager rengøringen for aktivitets- og samværstilbuddet på NBV og VIKA' Georg Jensens Vej
  • Serviceteamet, som løser pedelfunktioner på mange forskellige bosteder og dagtilbudsområder i Hjørring Kommune

VIKA' s mange værksteder sørger alle for at producere i høj kvalitet. Priserne er konkurrencedygtige men ikke konkurrenceforvridende. En af fordelene ved at anvende VIKA' som leverandør er, at de mange værksteder arbejder sammen, og VIKA' kan derfor løse opgaver, som i udgangspunktet løses på mange forskellige værksteder inden for samme rammer og samme ordre. Virksomheder som vælger at handle hos VIKA'  vælger en virksomhed med et helt særligt socialt design, fordi medarbejderne her alle er førtidspensionister, som har det tilfælles, at de alle har en meget høj arbejdsidentitet, og ønsker at yde det de kan på en arbejdsplads på trods af mange forskellige barrierer og skånehensyn. Arbejdsglæden og det at have et arbejdsliv er for § 103 medarbejderen, en uundgåelig del af det at have en meningsfuld hverdag, og VIKA' stiller de rammer til rådighed, der skal til, for at alle kan være en del af arbejdsfællesskabet. Når en virksomhed afgiver en ordre hos VIKA', kan virksomheden bryste sig af både at vise social ansvarlighed og samfundssind.