VIKA' løse det meste

Jern/metal, træ, trykkeri, montage, paller og træemballage

VIKA' - ring til os og hør

Fordi VIKA' har flere forskellige værksteder, som arbejder sammen, kan VIKA' løse mange opgaver inden for virksomheden. VIKA's værksteder har mange års erfaring inden for følgende områder:

  • metalarbejde og svejsning
  • trævare- og møbelfremstilling
  • monteringsarbejde, pakning og mærkning
  •  tryk og efterbehandling af færdigtrykt materiale

Vi samarbejder med mange private og offentlige virksomheder og sætter en ære i at levere et kvalitetsprodukt til en konkurrencedygtig pris uden at være konkurrenceforvridende.

Private kunder har også mulighed for at bestille unikaprodukter i henholdsvis træ eller metal.

Værkstedsassistenterne har en solid håndværksmæssig baggrund. De er ansvarlige for den faglige vejledning og oplæring af §103 medarbejderne i beskyttet beskæftigelse samt kvalitetskontrol af slutproduktet.

Virksomheder, som vælger at handle hos VIKA', vælger en virksomhed med et helt særligt socialt design, fordi medarbejderne her alle er førtidspensionister, der har det tilfælles, at de alle har en meget høj arbejdsidentitet og ønsker at yde det, de kan på en arbejdsplads på trods af mange forskellige barrierer og skånehensyn. Arbejdsglæden og det at have et arbejdsliv er for § 103 medarbejderen, en uundgåelig del af en meningsfuld hverdag - VIKA' stiller rammerne til rådighed og virksomheder, der lægger en ordre hos VIKA', kan derfor bryste sig af at vise social ansvarlighed og samfundssind.

Du kan læse mere om de forskellige værksteder nedenfor.

Grafisk designer

Pia Rishøj Andersen
Tlf.: 7233 6332
Skriv til Pia

Smed

Jack Kaas
Tlf.: 7233 6307
Skriv til Jack

Snedker

Rasmus Banke
Tlf.: 7233 6323
Skriv til Rasmus

Trykker

Bent Mølgaard Sørensen
Tlf.: 7233 6471
Skriv til Bent

Tømrer

Michael Nielsen
Tlf.: 4193 6997
Skriv til Michael