Dagsprogram

I Friheden arbejder vi med at strukturere hverdagen, og samtidig give borgerne nye oplevelser.

Kl. 8 møder personalet ind. Borgerne møder på forskellige tidspunkter, men næsten alle er her omkring kl. 9.

Kl. 9.00 - 9.15 henter dem der har lyst morgenbrød i kantinen. Der er plads til at borgerne selv går ned og henter, men også mulighed for at personalet er med og støtter. Derefter går vi tilbage til Friheden og spiser.

Fra 10 til 11.30 går de selvvalgte aktiviteter i gang. Alle forventes at deltage i en aktivitet. Nogle af aktiviteterne laves i fællesskab med de andre grupper på NBV f.eks. sang og musik, dansesnor. Vi nyder godt af at have en bus til rådighed og tager på ture ud af huset en til to gange om ugen.

Fredagshygge med Brunch

Kl. 11.30 spiser vi frokost. De fleste har madpakke med; enkelte får varm mad udefra fx fra centralkøkkenet, men man kan også gå i kantinen. Der serveres frisk frugt til dessert hver dag.

Over middag kan der slappes af med hvad, hver enkelt har lyst til. Det kan være at spille Wii, computer, strikke, kreative sysler, læse blade og socialt samvær. Ligeledes er der mulighed for at tage en lille lur.

Fredag efter vi har spist vores brunch, laver vi vores kommunikationstavle med billeder af de aktiviteter du har lyst til at deltage i, i den kommende uge.

En gang i måneden holder vi borgermøde. Hvor i kan komme med forslag til indholdet af dagligdagen i Friheden. Samt trivselen i fællesskabet.

Kl. 15.00 lukker Friheden.