Mandage og torsdage

Vi mødes i Caféen NBV hver mandag og torsdag fra kl. 15.00 - 21.00.

Mandagens program

Dem der har lyst til at bowle, mødes i Bowlingcentret kl. 15.10, hvor man hjælpes ad med at bowle og hygge sig en times tid. Aktiviteten er borgerstyret, men med støtte fra ledsagere og personalet i Bowlingcentret.

Dem der har lyst til at lave mad mødes kl. 15.00, og ved fælles hjælp får vi også dækket bord og pyntet Caféen med stearinlys og musik, så der er klar til at alle spiser sammen kl. 17.30. Menuen er typisk gode gammeldags enkle retter. Herefter hjælper vi hinanden med oprydning og opvask, så er vi er klar til hyggeaften!

Kl. 18.30 er der fast gåtur, som nogle af borgerne benytter sig af og nyder – mens andre borgere spiller bordtennis, gynger, snakker og hygger.

Kl. 19.00 er der fast danske film på DVD’en. Ellers hygger man, snakker, drikker kaffe eller spiller spil på PC’erne, og om mandagen har vi også forskellige konkurrencer på programmet.

Torsdagens program

Kl. 15.00 klargør vi til aftenens aktivitet, sideløbende med madlavning, borddækning og pyntning.

Kl. 17.30 spiser vi aftensmad sammen. Om torsdagen er det oftest en lidt lettere ret, da fokus mere er rettet på hygge, samtale og afviklingen af aftenens arrangement/tur ud af huset.

Kl. 19.00 starter aftenens aktivitet. Det kan f.eks. være: bankospil, dartaften, bageaften, biograftur, besøge andre byer, overnatning, kom-sammen danseaftener, spilleaftener, lagkageløb og meget, meget mere.