Caféen NBV

Caféen NBV er et hyggeligt samlingssted for borgere med ekstra behov i Hjørring og omegn.

Om sommeren hygger vi på vores terrasse.

Vi har åben mandage kl. 15.00 - 21.00 og torsdage kl. 15.00 - 21.30. Alle er velkomne med den forudsætning, at man er selvhjulpen eller har egen ledsager med.

Du kan læse mere om programmerne for mandag og torsdags aktiviteterne her og hente månedsplanerne her til højre på siden. Vi holder også en del fester og andre arrangementer, opslagene om dem kan du se på denne side 

Aktiviteter som borgerne kan lide

Alle aktiviteterne er lavet ud fra borgernes ønsker. Alt det vi laver i Caféen udføres som pædagogisk arbejde, hvor borgerne helt naturligt indgår og er med til at gøre en forskel – ligegyldigt hvilket udviklingstrin de befinder sig på. Caféen er et fælles ansvar, og alle der benytter stedet er med til at tage ejerskab for fritidstilbuddet.

Personalet består om mandagen af en pædagog, og om torsdagen er der to pædagoger tilknyttet. Det er altid det samme personale, da borgerne har behov for trygheden i at se de samme velkendte ansigter. Vores opgave er - med udgangspunkt i dagtilbuddets fællesværdier - at få borgerne så meget med i aktiviteterne som muligt, med os som guider på sidelinjen. Ligeledes er vi de praktiske grise, der samler trådene :-)

Hver måned laver vi en månedsseddel med kommende arrangementer, som vi sender til Vester Thirup, Friheden, Støtteteam Åstrupvej og alle grupperne på NBV. Månedsplanen kan du også finde i Caféen eller i vores Facebook gruppe. 

Kontakt Caféen NBV

Mandag kl. 15.00 - 21.00 og torsdag kl. 15.00 - 21.30.

Anja Marie Larsen
Pædagog
Tlf.: 7233 6466

Dorthe Skjoldborg Pedersen

Pædagog

Tlf.: 7233 6462

Fællesaktiviteter

I Caféen NBV gør vi meget ud af at arrangere sjove og nye arrangementer hver måned.

 • Fællesaktiviteter
 • Bankospil
 • Pakkespil
 • Talentshow
 • Melodi grand prix
 • Tøseaftener
 • Knejteaftener
 • Seksualundervisning med seksualvejleder
 • Dart turneringer
 • Bage aftener
 • Kæreste aftener
 • Årstidsbestemte aktiviteter
 • Lagkage orienteringsløb

Du kan se vores progam i Caféen eller på vores facebookgruppe. Facebookgruppen hedder Cafeen NBV og er lukket, så send en anmodning.

Mandage og torsdage

Vi mødes i Caféen NBV hver mandag og torsdag fra kl. 15.00 - 21.00.

Mandagens program

Dem der har lyst til at bowle, mødes i Bowlingcentret kl. 15.10, hvor man hjælpes ad med at bowle og hygge sig en times tid. Aktiviteten er borgerstyret, men med støtte fra ledsagere og personalet i Bowlingcentret.

Dem der har lyst til at lave mad mødes kl. 15.00, og ved fælles hjælp får vi også dækket bord og pyntet Caféen med stearinlys og musik, så der er klar til at alle spiser sammen kl. 17.30. Menuen er typisk gode gammeldags enkle retter. Herefter hjælper vi hinanden med oprydning og opvask, så er vi er klar til hyggeaften!

Kl. 18.30 er der fast gåtur, som nogle af borgerne benytter sig af og nyder – mens andre borgere spiller bordtennis, gynger, snakker og hygger.

Kl. 19.00 er der fast danske film på DVD’en. Ellers hygger man, snakker, drikker kaffe eller spiller spil på PC’erne, og om mandagen har vi også forskellige konkurrencer på programmet.

Torsdagens program

Kl. 15.00 klargør vi til aftenens aktivitet, sideløbende med madlavning, borddækning og pyntning.

Kl. 17.30 spiser vi aftensmad sammen. Om torsdagen er det oftest en lidt lettere ret, da fokus mere er rettet på hygge, samtale og afviklingen af aftenens arrangement/tur ud af huset.

Kl. 19.00 starter aftenens aktivitet. Det kan f.eks. være: bankospil, dartaften, bageaften, biograftur, besøge andre byer, overnatning, kom-sammen danseaftener, spilleaftener, lagkageløb og meget, meget mere.